

2024 VSSA SUMMER CRICKET BLAST CARNIVAL Tuesday 26th March 2024 Burrendah Park

Tuesday 26th March 2024- Burrendah Park

Time	Field 1 (A DIVISION)	Field 2 (A DIVISION)	Field 3 (A DIVISION)
9:00-9:10	BRIEFING		
9:15 – 10:00 ROUND 1 (45 mins) Bye: Southern Grove	HARRISDALE 1 VS PIARA WATERS 1	ASPIRI 1 VS RIVA 1	FOREST CRESCENT 1 VS NORTH HARRISDALE 1
10:05-10:50 ROUND 2 (45 mins) Bye: North Harrisdale	PIARA WATERS 1 VS ASPIRI 1	HARRISDALE VS FOREST CRESCENT 1	SOUTHERN GROVE 1 VS RIVA 1
10:55-11:40 ROUND 3 (45 mins) Bye: Aspiri	SOUTHERN GROVE 1 VS NORTH HARRISDALE 1	PIARA WATERS 1 VS FOREST CRESCENT 1	HARRISDALE 1 VS RIVA 1
111:45-12:30 ROUND 4 (45 minutes) Bye: Forest Crescent	HARRISDALE 1 VS ASPIRI 1	PIARA WATERS 1 VS SOUTHERN GROVE 1	NORTH HARRISDALE 1 VS RIVA 1
12:35- 12:55 LUNCH (20 Minutes)	LUNCH BREAK		
1:00- 1:45 ROUND 5 (45 minutes) Bye: Harrisdale	NORTH HARRISDALE 1 VS ASPIRI 1	RIVA 1 VS PIARA WATERS 1	FOREST CRESCENT 1 VS SOUTHERN GROVE 1
1:50-2:00	PRESENTATIONS		

- Games to run for 45 minutes
- ❖ Teams to bat as many over as they can in the allocated 20 minutes (5 mins transition time)

2024 VSSA SUMMER CRICKET BLAST CARNIVAL Tuesday 26th March 2024- Burrendah Park

Time	Field 4 (B DIVISION)	Field 5 (B DIVISION)	Field 6 (B DIVISION)
9:00-9:10	BRIEFING		
9:15 – 10:00 ROUND 1 (45 mins) BYE: NORTH HARRISDALE	ASPIRI 2 VS SOUTHERN GROVE 2	FOREST CRESCENT 2 VS HARRISDALE 2	PIARA WATERS 2 VS RIVA 2
10:05-10:50 ROUND 2 (45 mins) BYE: SOUTHERN GROVE	NORTH HARRISDALE 2 VS PIARA WATERS 2	HARRISDALE 2 VS ASPIRI 2	RIVA 2 VS FOREST CRESCENT 2
10:55-11:40 ROUND 3 (45 mins) BYE: PIARA WATERS	HARRISDALE 2 VS SOUTHERN GROVE 2	RIVA 2 VS ASPIRI 2	FOREST CRESCENT 2 VS NORTH HARRISDALE 2
11:45-12:30 ROUND 4 (45 minutes) BYE: HARRISDALE	NORTH HARRISDALE VS ASPIRI 2	FOREST CRESCENT 2 VS PIARA WATERS 2	RIVA 2 VS SOUTHERN GROVE 2
12:35- 12:55 LUNCH (20 Minutes)	LUNCH BREAK		
1:00- 1:45 ROUND 5 (45 minutes) BYE: ASPIRI	HARRISDALE 2 VS PIARA WATERS 2	SOUTHERN GROVE 2 VS FOREST CRESCENT 2	RIVA 2 VS NORTH HARRISDALE 2
1:50-2:00	PRESENTATIONS		

Games to run for 45 minutes

Teams to bat as many over as they can in the allocated 20 minutes (5 mins transition time)